Η REDS είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη Εμπορικών Πάρκων, Εμπορικών και Ψυχαγωγικών Κέντρων, Οργανωμένων Οικιστικών Συγκροτημάτων, Εκθεσιακών Κέντρων, καθώς και κτηρίων Γραφείων και Μεικτών Χρήσεων.

Η REDS εν συντομία

Μεταξύ άλλων, η REDS έχει κατασκευάσει και λειτουργεί το εμπορικό Πάρκο Smart Park, ενώ υπό ανάπτυξη βρίσκεται το εμβληματικό Cambas Project της εταιρείας.

Το Smart Park, το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, παρουσιάζει εμπορική πληρότητα 100%, ενώ το 2018 ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών του άγγιξε τα 5 εκατομμύρια. Παράλληλα, προχωρά η κατασκευή της Β’ Φάσης του Εμπορικού Πάρκου, μία επένδυση ύψους €25 εκατ. από τη REDS, η οποία θα αυξήσει το εμβαδό του Smart Park κατά 15.000 τ.μ. με τη συνολική έκταση να φθάνει τα 53.000 τ.μ.

Το Cambas Project θα αναπτυχθεί στην περιοχή της Κάντζας Παλλήνης με επίκεντρο το παλιό οινοποιείο Καμπά, συνδυάζοντας γραφειακές, εμπορικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις, με την ανάδειξη των διατηρητέων κτηρίων της έκτασης και την παροχή αναβαθμισμένων κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και αναψυχής στους πολίτες και τους επισκέπτες. Πρόκειται για μία επένδυση 220 εκατ. ευρώ περίπου όπου πέρα από τις επενδύσεις για την ανακατασκευή του οινοποιείου Καμπά, το 50% της συνολικής έκτασης, δηλαδή 157 στρέμματα, θα γίνει εισφορά σε γη στο Δήμο Παλλήνης για κοινόχρηστη δημόσια χρήση, πολλαπλασιάζοντας τη διαθέσιμη επιφάνεια πλατειών και παιδικών χαρών.

53.000 τ.μ η Συνολική Επιφάνεια του Smart Park

Το Μεγαλύτερο Εμπορικό Πάρκο στην Ελλάδα

5 εκατ. επισκέπτες

στο Smart Park το 2018

100% Πληρότητα Εμπορικών Χώρων

στο Smart Park